16 maart 2020

Voorjaar met tulpen.

Hallo allemaal.

Zoveel mogelijk thuis blijven.... Dat advies hebben we op dit moment.. Het hele sociale leven ligt plat. Wat een toestand het corona virus.. Maar als we ons er zoveel mogelijk aan houden. Dan kunnen we het hopelijk indammen. Ik hoop dat er nog niemand van jullie getroffen is door het virus. Bij ons in de regio valt het gelukkig allemaal nog mee.

Het is hier vandaag lente weer.  Wij zijn net terug van een flinke wandeling... Heerlijk met dit weer.  Er waren al veel met de fiets op pad... Dat willen wij deze week ook gaan doen . Als  als dit mooie weer aanhoud. Dat moet toch kunnen  in de buitenlucht...


Vorige week  heb ik  een paar kaarten gemaakt met tulpen gemaakt. Beide al verstuurd en aangekomen...


Bovenstaande kaart  gemaakt met allemaal oudere materialen van Marianne design. Tulpen LR0209 . Het designpapier komt uit verschillende pretty paper blokken. Het plaatje komt van knipvel IT581. Heb onder het plaatje 2 stansen gezet. Gemaakt met onder CR1414   boven  LR0309. stempel van set PL1523.  Hieronder  een kaart met geel in de hoofdrol.


Heb op deze kaart geen designpapier gebruikt maar met de leuke stempelset CS01048 het papier bestempeld. Knipvel IT582. Heb met LR0209 tulpjes gemaakt en de vogeltjes zijn gemaakt met LR0639 . De graspol met LR0650. De tekst gemaakt met een stempel van set  PL1523.
Ben benieuwd wat jullie van deze kaarten vinden ...

Allemaal nog een fijne dag.

Groeten Trijntje

25 opmerkingen:

  1. Mooie voorjaarskaartjes! Ja, buiten is het nu heerlijk he.
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja het is LENTE, zowel buiten als op jouw tulpenkaarten Trijntje en ook op mijn blog staan ze al is het totaal anders!!!Wij ook gewandeld en het dakterras opgeruimd en heerlijk even met de toet in de zon gezeten, goed voor een mens!!
    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie fleurige lentekaarten, Trijntje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 2 heerlijk frisse lentekaarten. Ja, we moeten proberen te genieten van wat wel nog mag.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Twee fleurige lentekaarten schotel je ons voor Trijntje, hier wordt je echt vrolijk van. Je gestempelde achtergrond is prachtig, en een leuk idee! Fijn om even buiten te zijn, we hebben geluk dat het lekker lenteweer is.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige lente kaarten heb je gemaakt! Heerlijk die zon. Ik ga morgen ook lekker een end wandelen.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat ben jij lekker aan de knutsel ! mooie kaartjes heb je gemaakt
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja alles ligt stil maar gelukkig konden we in de tuin van
    Het zonnetje genieten.je hebt 2 mooie kaarten gemaakt.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja lekker wandel weer.
    Wij wandelen ook vaak.
    Je kaartjes zijn weer schitterend.
    Leuk met de tulpen erbij.
    Groetjes Elle-jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige kaartjes Trijntje. Inderdaad prachtig weer in deze moeilijke tijd voor ons allemaal. Lekker in de tuin bezig zijn is ook al goed voor wat afleiding van dat corona nieuws op radio en tv.
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige kaartjes, heel mooi gedaan met de gestempeld achtergrond op de gele kaart. Het is als of de zon naar je toe komt. Mooie snijmallen en details op de rode kaart. Hier ook veel zonneschijn.
    Fijne avond

    Groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kaarten Trijntje! En zoals je op mijn blog al las, zijn wij ook zoveel mogelijk binnen. Af en toe even met de honden een rondje, dus ook genieten van het mooie weer!
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je hebt twee prachtige kaarten gemaakt met de mooie tulpen erop Trijntje.
    Wij waren vanochtend op de fiets om de wekelijkse boodschappen geweest....heerlijk even buiten....dat moet inderdaad toch kunnen?
    En vanmiddag heerlijk in de tuin gewerkt en nog wat jam gemaakt....dat soort dingen kunnen we gewoon doen.
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel mooi deze 2 lentekaartjes Trijntje...passen perfect bij het heerlijke weertje...en ja corona houdt ons wel in de tang...maar ook wij willen nog een fietstochtje gaan maken deze week...gewoon met tweeen ...en dan is er wel geen terrasje...maar de frisse buitenlucht zal ons zeker goeddoen
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Trijntje,
    Ik zag ook nog je serie geborduurde bekers, wouw dat zijn er lekker veel en prachtig gedaan!!!
    Maar je Lente kaarten zijn ook beeldig gemaakt met de tulpen! Vandaag ook een uur gelopen in het zonnetje en zo vreemd zo stil op straat maar de buitenlucht deed me goed.
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo Trijntje, wat een heerlijk voorjaar op je blog. Past wel bij het zonnetje vandaag. Die heb ik overigens wel van achter het glas bekeken want hier wordt gewoon thuis gewerkt de komende weken, maar gelukkig geen klachten.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie kaarten Trijntje, echt voorjaar hoor. Heerlijk hè om nu naar buiten te gaan, alles gaat al mooi uitlopen ook. Vandaag heb ik een rondje gefietst, lekker frisse neus halen zolang het kan.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wij hebben ook lekker gewandeld met de honden en ook wat boodschappen gedaan, het was vrij rustig in de winkels, niet zo'n gekkenhuis als afgelopen vrijdag. We zullen er maar 't beste van hopen, ik denk dat 't heel lang gaat duren.
    Je kaartjes zijn weer heel erg mooi, echte voorjaarskaarten.
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Trijntje,
    wij hebben vanavond na de toespraak gewandeld. Peter moest gewoon werken. En ik merkte dat er veel meer mensen even naar buiten gingen. Voor de rest blijf ik zoveel mogelijk dichtbij huis hoor.
    Ik wil wel kunnen blijven werken, hard nodig, dus ik moet zeker niet ziek worden.
    Je beide kaartjes zijn mooi. En hoewel ik veel van rood houd, vind ik de gele ook heel erg mooi. Nog meer lente op je kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Prachtige lentekaartjes Trijntje! Helemaal passend bij het mooie weer. Wij wonen buitenaf en konden dus ook zo gisteren heerlijk de hele dag buiten zijn, maar wat een rare tijden idd. Het beste er maar van maken, groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een super mooie en vrolijke kaarten. prachtig gedaan.
    Je hebt groot gelijk dat je er wat op uit trekt. Kan geen kwaad volgens mij zolang je fit bent en afstand houd van elkaar. groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hele mooie vrolijke lentekaarten Trijntje! Het weer werkt vandaag ook mee. Vandaag een mooie blauwe lucht te zien ipv grauw en regen. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ze zijn beide ontzettend mooi Trijn! Tulpen zijn zowieso mooie bloemen in alle kleuren en jouw kaartjes zijn er erg mooi mee geworden. Leuk ook die 2e met gestempelde achtergrond. Hard gewerkt. Het is een vreemde tijd momenteel...Lieve groetjes Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ze zijn allebei even mooi! Hier blijven we ook zo veel mogelijk binnen. Maar met de hond lopen is wel lekker. Ook zonde om met dit mooie weer buiten te zitten.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een reactie achterlaten. Ik lees ze altijd met veel plezier. Groeten Trijntje