14 september 2022

mannen label van harte

 Hallo allemaal

Allereerst bedankt voor al jullie leuke reacties op de kaart van maandag 

Ben ik alweer… Heb nog diverse kaarten in concept.. dus plaats er tijdelijk even wat meer .  Deze keer heb ik een label voor een man gemaakt met allemaal  materialen van Marianne design.  Het  label  gemaakt met mal CR1551  van harte met mal CR1560. Het knipvel EWK1251 Voor de afwerking  heb de mal met druiven en bladeren LR0480. Het dp komt uit het pretty paper blok Beaty Cute.



Ben benieuwd wat jullie van dit label vinden?  Gelukkig is mijn moeder weer opgeknapt. Ze heeft een vervelende keelpijn gehad en lang niet fit… Ben blij dat het weer goed afgelopen is met haar…Wij  zijn nu onderweg en het lukt me niet altijd om een berichtje achter te laten… Dus druk met leuke dingen…  Alles is gelukkig goed.

De kaart gaat meedoen bij  http://4-seasonchallenge.blogspot.com/2022/09/challenge-60-voor-de-mannen.html en https://asyoulikeitchallenge.blogspot.com/2022/09/favourite-cardbase-shape-and-why.html willen ze favoriete model  is dit leuke label zien en waarom.. Zo leuk om die op te maken .  En bij http://craftycalendarchallenge.blogspot.com/2022/09/september-challenge-anything-goes.html?m=1 en    http://kreativtanten-challenge.blogspot.com/2022/09/69-alles-geht-anything-goes.html en https://alessandrasangels.blogspot.com/2022/09/challenge-62-winner-and-top-picks-from.html en http://useyourstuff.blogspot.com/2022/09/466-fooddrink.html en https://lovetoscrapchallengeblog.blogspot.com/2022/09/ltscb-157-anything-goes-ltscb-156.html en https://scrapping4funchallenges.blogspot.com/2022/09/september-challenge-216-alphabet-letter.html W van Wine. 

Allemaal een fijne dag.

Groeten Trijntje 

13 opmerkingen:

  1. Superleuk mannenlabel Trijntje!
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful tag,love the topper and die-cuts.Thank you for joining us at Scrapping4Fun
    Carol DT x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig mannenlabel Trijntje en geniet vooral van wat jullie momenteel doen! Fijn dat het met je moeder weer goed afgelopen is.
    Hele fijne tijd gewenst.
    GROET, Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een mooie labelkaart Trijntje, leuk plaatje en stoere kleuren. Gelukkig dat je moeder weer wat opknapt. Geniet van je vakantie, hier een herfstachtige regendag vandaag.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wonderful tag Trijntje for a men's tag thanks for joining us at Crafty Calendar Challenge hugs Sue x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig mooi deze label Trijn, leuk gecombineerd met de bijpassende druivenstansjes! Ik heb dit knipvel toevallig klaar liggen voor een borduurkaart maar toen ik gisteravond wilde beginnen zag ik dat ik de gaatjes aan de achterkant geprikt had hihi xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk is deze mannenkaart.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Another stunning one. I really love your layers and clusters. Really great imagery! Thanks for joining us at Use Your Stuff and hope to see you again soon.
    Tammy DT Co-ordinator.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. So many beautiful layers. Thank you for sharing with us at Use Your Stuff

    BeantwoordenVerwijderen
  10. This is so pretty!!! Love the classy feel of it!
    TY for playing w/ us at UYS!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel gave tag, prachtig!
    Bedankt voor je bijdrage aan onze challenge op het 4 Season blog.
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke label. Bedankt voor je deelname aan onze challenge bij 4 Season.

    Groetjes Nelly (DT4-SCB)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een reactie achterlaten. Ik lees ze altijd met veel plezier. Groeten Trijntje