maandag 3 december 2012

Cuttlebug kapot gedraaid.

Hallo bloggers,
Wie heeft ervaring. Ik heb net mijn  cuttlebug kapot gedraaid. De machine is 4 jaar oud. Nu moet ik iets nieuws. Wat zijn jullie ervaringen??  Graag hoor ik van jullie. Groeten Trijntje

15 opmerkingen:

 1. Hallo Trijntje

  Ik heb de Double Do XL en die bevalt me prima.
  Je moet wel apart snijden en embossen en bij de cuttlebug kan dat in 1 handeling maar het resultaat is heel mooi vind ik.
  Succes met je keuze.

  Groetjes Karla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He dat is vervelend zeg,dat word dan een Sint of Kerst cadeautje exsta voor jou.
  Maar je vroeg om een ervaring nou ik heb bij mijn cuttlebug ook een trouvaille en ben daar eigenlijk zeer tevreden over hij draaid lekker licht en omdat het a4 platen zijn kan je meer stansjes tegelijk draaien.
  Ik gebruik hem meer en liever dan de cuttlebug.
  Mocht je nog iets willen weten hoor ik het wel.

  Succes en groetjes.

  Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Trijntje, wat vervelend dat hij stuk is. Ik heb de Big shot, bevalt me prima. Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Trijntje,
  IK heb alleen ervaring met de Double Do XL.
  Mijn eerste heb ik 6 jaar gehad en heel erg veel gebruikt. Ik moest nu voor de vereniging kerstattenties maken en daarbij 160 maal de creatable LR 0242 er doordraaien. Toen was op een gegeven moment het lager van de slinger versleten. Nu heb ik toch weer zo'n zelfde gekocht. En heb er geen spijt van. Heb ook wel even over de Trouvaille gedacht, maar ja het prijsverschil was wel groot.
  Succes en groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Trijntje,
  Oooh wat lastig dat je Cuttlebug kapot is...ik heb de Big Shot een super machine....

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi Trijntje,
  ik werk nu al zo'n 1,5 jaar met de vagabond en hij bevalt me prima. hij embossed heel mooi en je kunt er ook vrij dik chipboard, leer, dun metaal etc. mee snijden, bijkomend voordeel is dat je er geen lamme arm van al dat draaien aan over houd, tegenwoordig zijn ze ook niet meer zo idioot duur en af en toe zijn ze ook wel ergens in de aanbieding. op de kreadoe kwam ik hem zelfs tegen voor € 125,=!
  groetjes van Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb een bigshot.
  Het is een stevige machine die goed blijft staan.
  Hij draait heel erg licht.
  Zelf wil ik geen ander soort.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'k Heb al wel een plaat van de Cuttlebug kapot, maar ik dacht dat de Cuttlebug zelf gewoon door kan draaien, niet dus?
  Ik heb een nieuwe plaat gekocht en kan weer even vooruit hoop ik. Als ik nieuw moest, zou ik me ook eerst even oriënteren geloof ik. Succes met je keuze!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb de Big Shot en die bevalt me prima, moet inderdaad wel apart snijden en embossen maar het werkt heel fijn, je hoeft niet een bouwvakker te zijn om te draaien in ieder geval, ik ben daar heel tevreden over. Maar goed ik heb eigenlijk nog nooit met een andere machine mallen uitgesneden, dus vergelijken kan ik niet.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Och wat sneu voor je dat je de cuttlebug hebt stuk gedraaid! Ik kan je geen advies geven want ik werk zelf ook met de cuttlebug. Maar als ik wat nieuws zou moeten dan gaat mijn voorkeur denk ik wel uit naar de Big Shot. Daar hoor je altijd positieve geluiden over, hier bij jou nu ook weer.

  Succes met je keuze!
  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Trijntje,
  Mijn cuttlebug is inderdaad ook een keer "ontploft". Hij klapte zomaar op eens uit elkaar. Ik heb een nieuw model cuttlebug aangeschaft en die is stukken beter. Tegenwoordig heb ik de vagabond. Die gaat op elektriciteit. Niks meer zelf draaien, de machine doet het werk, zou niet meer zonder kunnen. Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat vervelend dat je cuttlebug kapot is, ik zelf heb een bigshot aangeschaft en ben heel erg tevreden erover. alles kun je erdoor heen draaien in 1 keer, ook foam en vilt. Blijft ook stevig staan.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat vervelend dat je Cuttlebug kapot is gegaan!! Ik heb al jaren een Big Shot en zou niet meer zonder kunnen!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat rot voor je! Ik heb 2 Cuttlebugs kapot gehad, allebei binnen de garantieperiode. Ik heb beide keren een nieuwe gehad. Deze doet het al weer jaren probleemloos. Mijn moeder en zus hebben allebei een donkerblauw met wit apparaat van de Boekenvoordeel en deze bevalt hun allebei heel goed, is ook niet zo duur, ik weet het merk niet. Succes met je nieuwe aankoop! Groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ben jij sterk zeg , maar wel vervelend voor je , kijk lekker rustig om je heen ,zelf werk ik met een double do xl , gaarg had ik een electrische machine daar spaar ik voor.
  Veel succes met je (nieuwe) aanschaf straks ,
  Fijne avondgroetjes van Epie*

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een reactie achterlaten. Ik lees ze altijd met veel plezier. Groeten Trijntje